22 PIZZA AI FUNGHI - Funghi Mara
This site or third-party tools used by this make use of cookies necessary for the operation and useful for the purposes outlined in the cookie policy.
If you want to learn more about it or opt out of all or some cookies, consult the cookie policy. By closing this banner, clicking on a link or continuing to browse in any other way, you consent to the use of cookies.
close


PIZZA AI FUNGHI

Ingredients:

Ingredienti per 4 persone:

g 240 di pasta da pane
g 800 di funghi
g 120 di emmenthal
4 cucchiaino di margarina
sale, pepe

Preparation:


Preparazione:

Pulite i funghi e asciugateli con uno strofinaccio, quindi tagliateli a fettine. Poneteli in un tegame inaderente con la margarina, salate, pepate e fate cuocere per circa 20 minuti a fuoco lento.
Stendete la pasta da pane e foderate uno stampo inaderente per pizza, ripiegando leggermente i bordi.
Versate i funghi, cospargeteli con l’emmenthal a cubetti livellate la superficie e fate cuocere in forno caldo per circa mezz’ora.



Azienda Agricola Funghi Mara | info@funghimara.it | Tel 0039 051 892049 - 0039 051 872350 | FAX 0039 051 893768 | P.IVA 00032141202

Follow us on :

© 2018 Funghi Mara. All rights reserved.