55 FUNGHI TRIFOLATI - Funghi Mara
This site or third-party tools used by this make use of cookies necessary for the operation and useful for the purposes outlined in the cookie policy.
If you want to learn more about it or opt out of all or some cookies, consult the cookie policy. By closing this banner, clicking on a link or continuing to browse in any other way, you consent to the use of cookies.
close


FUNGHI TRIFOLATI

Ingredients:

Funghi
Aglio
Olio
Prezzemolo
Sale

Preparation:

Pulite i funghi e tagliateli a pezzi grossi. Preparare un trito di prezzemolo e aglio e soffriggetelo nell’olio. Aggiungete quindi i funghi e lasciate cuocere per circa ½ ora, aggiungendo, se necessario, un po’ di brodo di dado.
Salate ed invasate subito.
Sterilizzate per due ore ed il giorno dopo per 1 ora.
Prima di consumare i funghi cuocerli per 1 quarto d’ora.



Azienda Agricola Funghi Mara | info@funghimara.it | Tel 0039 051 892049 - 0039 051 872350 | FAX 0039 051 893768 | P.IVA 00032141202

Follow us on :

© 2018 Funghi Mara. All rights reserved.